Stackars Danne..


Han får stå ut med att jag tar på han rosa och lila saker hela tiden.
Och matchningen var ju som också fiiin..

Kom just hem från danne, han var faktiskt rätt lugn idag. För att vara han då, påvägen hem var han som en jävla studsboll, haha!
  Nu far jag och möter Hanna, sen drar vi på coop och köper det vi ska ha imorgon!
Om ni nu vill veta så ska vi och några till å grilla imorgon, kommer bli ap mysigt. Pusshej!


Tar tillbaka en gammal going!



Och lämnar in min älskling på lagning..


- I decided to give you all of me






En till pluggdag!


Blir galen.. två dagar utan häst bara pluggpluggplugg


One Direction

Fick en fråga av en anonym som undrade ifall jag kunde berätta hur jag började gilla one direction och så. Så tänkte göra ett kort inlägg om det!

Jag hade ju hört ''What Makes You Beautiful'' och så. Men ärligt talat så trodde jag det var samma band som sjöng den hära ''Tonight, tonight, dancing on the edge of the hollywood sign'' jaa den. Var inte så insatt alltså.. Men sen så hörde jag ''One Thing'' och jag bara älskar den låten. Sen så var mina två bästa vänner helt beroende av dom.. Så jag hörde ju liksom ett och annat om dom. Sen sökte jag typ massa bilder på dom på internet, och föll direkt för Niall! Tycker han är så sjukt snygg, och hans ögooooon ♥ Sen blev jag typ beroende.. Så nu följer jag en blogg om dom och har sett massa klipp osv med dom. Och jag lyssnar så klart på deras musik också! Fast är inte riktigt så beroende eftersom ja.. Men jag älskar dom ändå!





Tisdag 29/5

 
Plugg, plugg, plugg, plugg.. min dag osv! hörs


- För vi lever alla med känslan att falla.



Hyffsat dryg dag.. Varje lektion segade sig fram, och när jag äntligen slutade kom jag på att jag inte kunde fara till danne direkt. För jag cyklade på skolan å wäwä var tvungen cykla hem först cykeln.. Så jag for dit efter maten istället. Efter det har jag typ inte gjort nå, chillat och sett några avsnitt chuck. Längtar inte till imorgon, vi ska typ orientera direkt på morgon, fml


R.I.P, to the girl you used to see


Fuckin' perfect





 Det är ju sommar uteeee! Man gå i shorts och allt. Så jävla bra!

Cajsis har sovit här inatt. Vi var på plan hela kvällen igår de var asnicee! Sommarkänsla alltså. Hon for för ett tag sen, och jag ska snart till Danne. Har inte så mycke att skriva.. Så vi hörs!

Fortsätt fråga frågor i min frågelåda!


-


Plågar mig iväg till skolan..


Lite bilder från Turkiet!








Om jag inte hade tappat bort mina pengar, hade jag lätt köpt en sån varenda dag. Dröm!











Sniglarna som man råkade gå på hela tiden..











Vi var också på dethär vattenlandet, dom här bilderna har jag dock tagit från internet. Men det var aaaaaas nice där!















Det här är en bild från efesos. En stad som är bevarad från 2000 år tillbaka, det här var typ teater arenan eller vad man nu kallar det.





Måste bara säga, att alla som säger och tänker ''det kan inte ha varit värt det, att vara i kyrkan å massa skit'' men ärligt, det var värt varenda jävla minut. För man fick lära känna många nya och få massa nya vänner, så inget har varit tråkigt alls. Och veckan där i turkiet kommer lätt bli ett minne för livet! Så jag vill bara säga att ni som inte ''ville'' följa missade så sjukt mycket!

puss på alla som gjorde den här veckan bäst! Vill tillbaka nuuuu ♥


Vänta nu, rosa?




- What is even real anymore?



En timmas sovmorgon gör ganska mycket. Man behöver inte stressa nånting alls! Idag har vi bara tre lektioner tror jag, så det blir ganska skönt. Efter det ska jag nog till danne! Han var så sjukt fin på träningen igår. Ett helt annat steg efter igång sättningen. Men nu ska jag snart börja cykla mot skolan, här är det då 26,8 grader! pussss på det


Visste ni..



- Slowly sinking, wasting

 



Har fixat hästarna nu. Vi slutade tidigt idag och vi har sovmorgon imorgon! Slutar 1 imorgon också för vi har kompledigt. Skönt! Länktar bara tills det blir helg, för orkar inte med skolan just nu.. Men nu ska jag försöka ta tag i lite plugg, måste bara hitta nå gott att äta först. Kan ju skriva när jag vet något med intressant, pussss


Jag lever!

Har ju inte kunnat skriva här på ett tag, men ja, jag lever. Hann dock tappa bort mitt pass (det blev upphittat) tappa bort alla jävla pengar jag hade med mig och tappa bort alla hotellrumsnycklar så att vi fick gå genom altan vägen och knäcka sniglar. Riktigt klantig vecka måste jag säga, men så sjukt jäkla rolig. Har fått minnen för livet! och lärt känna massa personer mycke bättre än förut. Vi har haft så grymt kul tillsammans! puss på allt.
Men kommer nog bilder lite senare, för nu vill jag bara sova. Fick plåga mig igenom skol dagen. Hejs!


Åker för att säga ''hejdå'' till världens finaste

Ska snart fara och pussa på danne. Kommer inte träffa han på 8 dagar, vilket är ganska så länge. Men eftersom han bara är under i gång sättning så det går ju inte att varken hoppa eller tävla, så far jag i alla fall.. plågar mig iväg! haha nämen, det kommer bli grymt.



bästbästbästbästbästbästtt


oherreguuu



Såg just säsongens sista avsnitt av vampire diaries. Och asså gaaah, så bra. Grät hur mycke som helst.. Så sjukt mycket bättre än ''twillight sagorna'' SJUKT mycke bättre. Jag kanske är töntig men jag är helt tagen av denna serie, kommer dö av längtan innan fjärde säsongen hinner komma ut. FML. Nä, nu måste jag torka tårarna och försöka lägga mig och sova.. shit


Drömmer mig fram en vecka i tiden.




Plågar mig igenom denna vecka, känns som att den kommer gå extra seg bara för att man väntar på något. Men om en vecka så befinner jag mig i turkiet med mina bästa och vi ska ha så jävla kul. GAAH, dela hotellrum med mina bästa vänner, sola, bada, shoppa och ÄTA. Den här veckan får gärna gå snabbt, för vi har åtta, helt sjukt nice dagar i Turkiet framför oss!

Cause i'd rather feel pain than nothing at all



Blev en ganska så lyckad helg, jag och erica sov i bilen i fredags. Körde ut i skogen och bäddade ner oss, myys! På morgonen for jag till stallet sen drog jag till Luleå, fick med mig en tröja, shorts och ett par skor hem. Efter det så for vi ju då och såg bio. Nu måste jag packa ihop alla mina saker, för ikväll åker jag till mammi!


oh, give me love



Påväg till stan med Anna nu, först ska vi shoppa och sen se bio! nicee. Har ridit danne på morgon. pussis ponnyn!

Hell yeah!



Skol-innebandy DM
Vi trodde vi skulle förlora så jävla stort, men nog tog vi hem guldet ialla fall!

RSS 2.0