hejsan ;)

hejhej! nu sitter jag i elevfiket på skolan och har en dator! det är grymt ;)

jaja ha det bra hejdå! / jossan :)

tråk tråk och mera tråk.

Hejsan, ja rubriken säger ju allt. Det finns typ inge att göra, och för de andra har jag inget att skriva om! lr joo, jag klarade framåtvolt på studsmatta idag och landa på fötterna! grymt ;)

nu ska jag gå ut å hoppa lr iaf göra nå och sluta lata mig framför tv:n!

 
jag tänker, tror jag? vad tänker jag på då? ;)<3

ha det så bra alla söta <3 / jossan


wipeout!

hejsan, nu sitter jag och ser wipeout, felix ärå grymast! haha. Idag har jag varit i stan och shoppat. Det kommer bilder på sakerna jag köpte, även om det bara var två tröjor men ändå ;)

skolan imorgon! jag dör... fast jag slutat tio över ett eftersom det inte går att vara i kanis :)

nu ska jag fortsätta med det jag gör!



ha det bra alla söta <3 / jossan

kåbdalis,

tjobree ;) idag har jag varit i kåbdalis! sen när jag kom hem for jag till ellen och var med hon. Vi tog massor med kort, men dom flesta laddar jag upp imorgon för hon har dom på sin kamera! men nån har jag själv :)

just nu ser jag pippi långstrump med min bror! ganska grymt ;) dom flyger med en säng elr nå... aja nu kommer det väl nån bild me!


mina skidor ;)

bvfa! :)





nu ska jag fortsätta se pippi ;)

/ jossan

stalle... :)

Hejsan! idag har jag varit på skolan som vanligt, och sen så cyklade jag hem och for till stallet. Vi hade hopp-prov. Det gick väl så där. Zia hästen jag red var helt GaLeN! men men... sen efter jag hade ridit kollade jag då malin hoppade tjorven! det gick jätte bra!:)

just nu gör jag typ inget, smsar och halv sover! blir en tidig kväll ;)


malin å tjorven :)

ha det så bra alla söta <3
/jossan


hej!

halloj, nu har jag raderat allt jag har skrivit TVÅ gånger, så nu rokar jag faktiskti inte skriva nå. ni får se på bilderna!


yee elr nå ;)



vi e fräna, iaf jag ;)



mina tjejor :)


som sagt så har jag varit med ellen och hanna idag! och i lördags var jag med moa och då tog vi massor med kort men jag laddade bara upp en ;)

ha de bra! <3 / jossan

grymt kul igår :D

hejsan! har inte bloggat på länge jag vet... men iaf, så igår var vi i kåbdalis med skolan! det var grymt kul. Vi åkte så hära i vattnet, det var jätte kul! fast näst sista åket höll jag på att ramla och jag vart jätte blöt!! men det var ändå kul ;)

 Sen efter skolan for jag och erica på stuffa, har inte varit där på as länge... undrar varför;) men iaf så var det ändå ganska kul! det var en pojka som heter Lucas och han var jätte cool:D han kom och var med mig och erica hela kvällen! Han pratade gode mkt ;) sen efter stuffa då kom erica till mig, men hon somnade typ direkt.

nu har erica farit hem, och jag sitter här helt ensammen! läskigt... eller nä jag har ju hästarna!:) jag ska nog ut och rida nu, och sen ska ellen komma till mig :)



kram / jossan

hemma från fjällen.

hejsan ;) nu har jag kommit hem från fjällen! gode skönt ändå att vara hemma. Vi har varit där en vecka, vi kom hem nyss... eller nyss, jag har hunnit rida rekyl och massor ;) jag orkar inte skriva allt vi har gjort, utan ni får se på bilderna som kommer! det kommer typ massor ;)


wilma :)

min coola eld :D


milly gillar värme ;)

ganska bra utsikt :)

där har ada fått för sig att hon ska åka hela tiden!

nu orkar jag inte ladda upp nå fler bilder! för det tar så länge.

ha det bra ♥ / jossan

fjällen!

Hejsan, jag tänkte bara säga att jag inte kommer kunna blogga på en vecka, för jag ska till fjällen! när jag kommer hem kommer det massor med bilder och text ;)

Hejdå <3

RSS 2.0