Hej alla coolisarrr

 
osminkad tjej här. Jag och mina söta bröder ska lägga oss och sova i husvagnen nu. (dom ska sova, jag ska se oth tihii) Har varit barnvakt varje dag hela veckan nu. Inte så jobbigt egentligen, vi har mest bara käkat glass. Imorgon ska den större, Hugo, spela piteå summer games för första gången. Och jag ska följa och kolla såklart och där ska jag nog vara med Ellen också. Ska nog troligtvis vara med henne i hennes stuga hela helgen. Kommer bli awesome! Vi ska båda ta vårat första dopp iallafall. Vi hörs!

Min mobil är äntligen lagad, yessss


Onsdag 27/6

 
Har just varit och tränat. Och nu ska jag vara barnvakt till mina sötaste bröder! Vi ska nog fara och köpa glass eller nå. Sen ska jag till danneee. Snabbt inlägg, men vi höres

Rubrik

 
Jag har inte nog med ork eller fantasi för en rubrik, såå.
Har inte alls varit så aktiv här på bloggen. Jag fattar inte varför jag bloggar den här tiden egentligen. Har haft svårt att sova så bra den senaste tiden.. kanske därför. Vet inte riktigt vad jag har att säga, förutom att jag inte har gjort ett piss sen sommarlovet började. Känns ganksa surt och wäwäwä, men det är ganska skönt att bara vara ifred för sig själv. Eller, jag önskar att det var så i alla fall. Är nog påväg att bli sjuk också, idag när jag skulle rida var jag tvungen att sluta för jag mådde illa. Vet inte vad det är, men mitt huvud gör också ont, vilket gör det ännu svårare att sova.
.
Jag återkommer då jag har nå lite mer roligt att komma med. Och jag ska försöka sova lite, pussarr

Fall down seven times, stand up eight


Söt pållen!

Världens slapp dag har det varit, oth hela dagen tills nu. Och snart hämtar erica upp mig och vi ska till hennes stuga å sova där, så jag tror att kvällen kommer bli mer än awesome!

OTH



Har varit med ellen hela dagen typ, å vi har varit till danne och fixat han. Sen kom vi hem å for och köpte lite go saker, så nu ska vi och Elias se lite oth och äta det. Puss på att det inte är nån skola imorgon!

GRYM HELG!




Har varit en sjukt bra helg. Började med att jag, Cajsa, Ellen och Erica tältade i fredags. Det blev jäätte mysigt!
Sen igår kväll for jag och Caj till Erica och vi skulle på feeest. (heh, 50-års fest) Jamen vi får dit och åt å så. Var inte så fartit i början. Sen var vi med Arvid, Petter och Erik där, vi pratade på osv. Sen mitt i natten fick vi för oss att vi skulle tälta, så vi hämtade två tält och for å satte upp dom. Sen drog Erica nånstans, och vi andra blev kvar. DET SPÖ REGNADE. Men vi tröck ihop oss i ett tält och pratade lite. Sen somna jag till för klockan var kanske halv 4 då, men det regnade så mycket så Tommy kom och hämtade oss så vi fick sova i huset. Så vi sov till ungefär halv 2 idag.. SKÖNT

SOMMARLOV


-
För två år sen. Men nu äre sommar! Börjar sommarlovet med en awesome kväll med mina bästa i ett tält mitt i skogen. PUSS PÅ LIVET


- And every day is a start


ful hund
.
Men kom hem från pite för ett tag sen. Vet egentligen inte varför jag for dit men.. Eller ja, se fotboll! Hann dra till ellens stuga ett tag å se amarican pie också. Kungggg
Vet inte vad jag ska göra ikväll.. sura för att det är skola imorgon typ, ok nu ska jag inte deppa ner er bara för att våran cpskola går längre än alla andra osv, hörs
-
(skrev inlägget direkt när jag kom hem, men vårat internet har en egen vilja)

TROTSA REGNET

Fick nå ryck igårkväll, så halv 11 gick jag ut och tränade båda ponnysarna i spöregn. Var klar ca 1 typ. Grymt mysigt! Förutom att den lilla vita fick damp, han försökte kasta av mig flera gånger. Och när vi bara skrittade helt lugnt, fick han nå ryck å bara skenade iväg. Lite pigg kanske? Men de var kul.
-
Nu ska jag börja fixa mig lite sen äta lite frukost. För ska till piteå snart, å där möter jag upp Ellen!

woop woop

Nämen oj, hittade en lite smått cool bild. nä
-
Måste bara berätta, att det känns som att jag har ätit hela dagen. Fett nice! Nämen, först frukost (brukar jag nästan aldrig äta..), sen palt på skolan man pressa ju, sen hk med typ jordgubbspaj NOMNOM, sen kom jag hem, och då for vi och åt på Ä-P å jag åt en oxfilerulle, sen kom vi hem. Och nu har vi just varit och köpt godis! Så eftersom det regnar får jag väl sitta forever alone med min cola, chips, dipp å godis! Haha yum

Fix i bloggen

Kanske ser lite konstigt ut. Men får väl fixa till det sen!

- I don't even need your love



Körde på en sån här mysdag med mjukisbyxor, linne, kofta och uppsatthår. Skiter i att det är massa folk här för jag älskar att gå omkring i mjukiskläder! Tihi.

Å Grattis bror som fyller 7 år! Yippie, eller nå. Håller på att packa nu, för jag åker till mamma ikväll. Måste hinna rida danne också + att jag måste plugga engelska. Men nu ska jag gå och fika lite! pusss


Dear Monday, fuck you



Pratade just med mamma och fick höra att mina sötisar har kommit hem! Båda våra hundar hade sprungit bort för nån dag sen. Men idag ringde dom från polisstationen och sa att dom var hittade. Lättad tjej här..

Sitter i datasalen och försöker plugga lite. Har som ingen lektion så det är inte så seriöst, så ska nog fara hem snart. Så sinnessjukt drygt med måndag, hörs


Regn..


-
Sånna här dagar vill man ju bara bort härifrån. Man kan knappt rida för att de regnar så mycke. Herreguu, kan det bara bli sommar? Tack.


- Du sjunker bara lägre och lägre ner.

-

Kom hem från cajsis för ett tag sen, och här är det då barnkalas med massa skrikiga barn. Min lilla plutt bror fyller 7 år imorgon. Tänkte se lite vd nu, eftersom att det bara regnar ute.. Får se om vi drar in Danne till ridhuset ikväll och rider där istället. Men puss på er!


Myskväll!







Snodde bilder från Ellen!

Jamen blev väl en ganska bra kväll. Pontus, Harald å Johan var också med, sen var det jag, Caj, Hanna, Erica och Ellen. Vi tänkte först grilla på hundberget, men vi orkade inte gå upp dit så då drog vi till parkskolan och grillade där. Sen for vi hem till mig ett tag också. Men hade mensvärk såinihelvete igår, så allt var bara bläää.
Jag och Cajsa sov då typ minst 12 timmar inatt. Sköönt!

Hoppade danne idag, för första gången på flera månader! DRÖÖÖÖÖÖÖÖÖM. Visst, var bara ett liten kryss men ändå. Vet inte vem som var gladast, jag eller han!

Nu ringde cajsa just, så jag måste skynda mig och fixa mig och äta lite, sen drar vi på crusing! Sover nog säkert hos hon också. Pusss!


Äntligen fredag, plåga sig igenom den jobbigaste skoldagen nudå!



RSS 2.0