Halloj :)

hejsan, har varit dålig på att blogga på senaste tiden... men nu ska jag bli bättre! idag har jag varit hos ellen, vi har haft jätte roligt! just nu sitter jag och skriver på msn, med bland annat sofia (rekyls förra ägare) som har skickat lite bilder på rekyl! imorgon blir det väll att fara till stallet med rekyl... sen till veckan vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. eller nån dag ska jag vara i kåbdalis. det var allt jag hade att skriva, här kommer lite bilder :



suet <3


  
/jossan

tjao :)

ååh asså jag har ingen blogg lust...;( men men... imorron kommer lite bilder och lite text, men jag orkar inte nu...


en bild fick ni :)

kraam!

vakna nyss :D

Heejsan, nu sitter jag vid datorn och har nyss vaknat nästan.... eller jag vakna först vid sju och gick ut och gav hästarna mat, sen somna jag om XD  men iaf.... nu har jag tråkiigt ;( finns typ inge att göra... sen i dag ska jag till stallet med rekyl, det ska bli kul! tänkte kanske hoppa lite grann i ridhuset :) men men... jag har inte nå mera att skriva om... jag vet VÄLDiGT roligt inlägg va? :D jaja...

Heejdå ♥

heejhej!

nu har jag tråkigt, sitter vid datorn och pluggar lite :) vi ska ha prov i svenska, i gramatik, de är det värsta som finns!! och idag har vi åkt skidor på skolan och det är inte kul! sen har vi inte gjort så mkt mer... jag är utan mobil, och de suger;( jag har varit utan ända sen igår!! och nu är mamma och johanna på ärf med rekyl så det blir inte att rida nå idag.... jag får bara ta det lungt :D nu har jag inte så mkt mer att skriva....

Kraam jossan :)

med emma :)<3

Heejsan, nu är jag med emma :) och hon har sovit hos mej, det har varit jätte kul!:)  vi har ridit och kört skoter och massor mer!! här kommer lite bilder :)


vi tolkade bakom rekyl oxå, men det tog vi inge kort på =)
söta (:<33

söta ada :)

kraaam :)

svår fångad ponniii! ;p

ojjj! XD

pluums! =D

galopp! :D

en ny häst har kommit till oss :)

jag är smart :D

jag är INTE emo....



snabbt inlägg

har inte bloggat på tyyp en vecka!! men iaf, idag har jag inte gjort så mkt, vi har haft engelska prov ;( och ikväll ska jag kanske till kanis med emma :)<3 men jag måste hinna rida rekyl innan, så jag måste nog gå nu..! Heejdå =)

äntligen helg!!

Heejsan! har typ inte bloggat på jätte länge... men iaf! igår då var jag i kanis det var kul :D jag erica och emma hoppade i bigg jump ;) hahah fast ingen klarade det, alla ramla xD och idag har jag inte gjort så mkt :)  nu äre äntligen helg (y) skööönt! i helgen vet jag inte vad jag ska göra... tyyp slappa xD  men nu ska jag se ghost wisperer :) Heejdå! eller det kommer lite bilder oxå =)




moa :)<33

Heejdå :)<33

Taack ellen!

glömmde säga taack till ellen som har gjort en jätte fin bild till mej! :D<3


rekyl är sööt! (y)


ååh när jag ser bilden börjar jag tänka på rekyl! jag har inte träffat han på flera dagar!;(  här kommer några fler bilder:





 Heejdå :)

haha :)

visste inte vad rubriken skulle vara så det får bli: haha :) heheh :p idag har jag inte gjort så mkt... eller joo jag och erica var i kanis :) det var kul! men gryymt kallt!! :/  hahah men, nu har jag inte så mkt att skriva om... Heejdå!



Ulrik (y) hahah :)<3

RSS 2.0