en lessen jossan :(

hej! ni kanske undrar vrf rubriken heter som den gör.. men nu äre så att rekyl är halt, elr halt och halt men han markerar på höger bak. Och jag har jävlat panik, för jag ska tävla dressyr te helgen... men dressyr träningen igår gick super, vi tränade på dressyr programet och så. Sen efter vi hade ridit klart sa sara (mammas kompis) så här:

Sara: Kan du trava i höger varv på volten?

jag: whuuuut? är han halt?:(

Sara: nejnej men gör de bara. :)

så jag gjorde det då.

sara: han markerar på höger bak..

maria (norén ridläraren): ja det har du rätt i..

jag: NEEEEEJ KYLIIIN! :(  

så jag typ hoppa av och ledde han te stallet, och kollade benet.. men det var inte svullet lr nå och han ömade ingenting, men jag ba: shhiiit tänk om han har ont?:( min lilla rekyl..<3 men det var inge mer med de så vi lastade och for hem, rekyl har blivit så duktig pojke, så man behöver bara släppa han så lastar han sig själv och går in i transporten, haha :D♥

vi ska skriva ut nå metakam elr hur de nu stavas, så det går snabbare att läka.. men han ska bara vila till typ onsdag elr torsdag, men det första jag tänker är hur j*vla pigg han kmr va på då? och på tävlingen på söndag? :O aja de får jag väl ta bara han blir frisk!
jag ska bara tävla en klass Lc:1 2008 för annars tjorvar jag ihop programen ;) och för de andra är jag int så hemma på dressyr (aa'  har aldrig tävlat borta i dressyr, bara på ärf.  men maria typ: öh va? lc? asså vi tränar la grejer :O jag typ: haha men bättre å va säker och kanske få hem en blå gul, ist för att börja på höga klasser :D

haha!

men nu måst jag ju gå ut te rekyl å se hur han har de <3

Hejdå glöm it å kommentera :D♥

jag har tänkt på en sak, jag kanske skriver för mke om rekyl och hästar på min blogg.. men säg till i så fall ;)

kommer nån bild också!


jag å ellen, i torsdags. :) foto: ellens kamera på självutlösare :D


hittade en göllat bild på rekyl och sofia, som hon skickade för ett tag sen :D♥ lite svettig ponni, men han har ju björn päls på vintern! haha:D


Sol :D

hejhej, igår var moa johansson, lisa nilsson och jag te piteå :) dom shoppade massa, men jag var duktig, jag köpte inget. Bara jordgubbar :D vi for till pite typ 12 och for hem halv 6.

Just nu gör jag inte så mke, väntar på att vi ska fara. Vi ska fara och campa idag, te borgarudden. Där har ellen stuga så jag ska nog vara med hon. :)



kmr inte blogga nå förens på söndag eftersom vi inte har med nån dator!

ha de bra alla läsare då. :) kram/jossan

Hejeeejeejejejejejejejolfesöfd,.sce1234612456890+´´´´´´´´´´0987654321§1§§1ksl

jag hade tråkigt därav rubriken (; nu är jag i pite hos elin.. har just varit och shoppat! åsså har vi ätit kycklingmacka :D haha...

aja! nu ska jag berätta vad jag ska göra på midsommar. Vi ska med husvagnen till nån camping mellan pite och lule, vid norrfjärden lr nå. Men där har iaf ln stuga :D så vi ska var med varandra, och ha super kiul:D hon prata om att bada och basta!

fattar  int vrf jag skrev de nu men hade inge annat å göra ;b



kofta vero moda :)

gick it att vänta bilden ;p linne H&M :)

och en träja JC (;

sen köpte jag it nå mer...

hejs <3

hej,

Hej! idag har jag varit till kalix och hämtat en häst som en kompis ska ha, den var uuuursöt:D sen for jag till rekyl och och gjorde lite där. Sen for jag hem igen (:

nu ska jag snart te pite med elin ska sova där.. =)

imorn blire väl att gå på stan och se om jag hittar nå (;

bilder från tävlingen måste komma snart, men har inte laddat upp dom än :)

bild.


ellen tog kort i boxen innan tävlingen ;)


Bilder från emma träning.







i arvidsträsk.:)

snart kmr bilder från tävlingen måste bara ladda upp dom först ;)

rekyl e bääst (yy' (heh ett inlägg om rekyl)

heeeiy! just nu sitter jag i pelle och annas stuga har lånat dator :D

igår var jag i piteå och tävlade.
LC: då var rekyl lite okonsentrerad (dessutom var det jätte mkt titthinder..) så han rev planket, och vägrade på muren. så i lc gick de it så bra, men rekyl hoppade ändå skita fint:)

LB: då hoppade rekyl jätte fint, och kom till omhoppning! då hade vi ett litet race (; men sista hindret rev vi... men vi kom ändå placerade på andra plats :D är nöjd över kylin <3

har MASSOR med bilderr'r'rr! men som sagt var är jag inte hemma! bilder kmr.

ett litet ja va men nu säger ;p :

Din ponnys namn: Rekyl, men han är ju inte riktigt min ponny. :)
Kat. : B
Ponnyn är född: 1995
Ras: Gottlandsruss.
Det högsta ponnyn har hoppat: Det står att han har hoppat 1.10 m.
Det högsta du har hoppat med ponnyn: 1m (räcke)
Den högsta ni har tävlat: Debuterade LB i hoppning med han igår, och har tävlat LB i dressyr också.
Vad är ditt bästa minne med ponnyn?: Det är nog allt! allt med Rekyl är bra. Men en sak jag speciellt kmr ihåg är när han efter dressyr tävling sov med mulen mot min axel. :)
Hur många rosetter har ni?: 4 just nu har ju inte tävlat så mkt. :)
Hur länge har du haft ponnyn?: han kom till mig den 10/10 - 09 så i åtta månader en vecka och två dagar om man ska vara exakt ;)
Övrig kommentar om ponnyn:  VÄRLDENS FINASTE PONNIII!  jossan älsk sin kylin (:<3

Jag har inte häst för tävling, lr ridning överhuvedtaget. Det hör ju som bara till, tänk att så fort man vaknar ha en häst att gå ut till och sköta om och pyssla om! när man e lessen så är dom bra att ha.. om man inte har nån annan, så har man dom. vad som helst!!;) men hästarna har man inte för sina kundskaper, om man har ett riktigt bra band mellan ryttare och häst så gör hästen allt för att göra som ryttaren vill.

Ta t.ex. Rekyl, visar jag han vad jag vill då gör han det :) oftast XD om han it tar fram sina bus ögon... då blire inge kul, men göllat äre iaf (;

så här långa brukar aldrig mina inlägg vara (;

- <|3

kram/j

femtondeJuniii

Hej :) igår skrev jag ju ingenting, men jag var iaf med ellen och hon sov hos mig! vi hade kul som vanligt.

just nu sitter jag och hugo och ser nå barnprogram på tv ;) efter 5 nån gång ska moa komma hit, och sen ikv är de träning!

jag kan inte ta så mke kort eftersom min kamera e stulen :(( och mobil kameran har dampat ihop så den funkar it heller...


dagens.

bjöörn!! kommer sakna tiden med dig.. vill inte tänka på att jag snart e för stor för dig! Rekyl är som inristat i mitt hjärta <3 men än har vi ett år kvar! och hela sommaren med hopptävlingar framför oss:D

10/10-09 <3 dagen rekyl kom :D

måst gå nue, lr jag har inge mer att skriva om ;)<3

- snälla, du äger inte världen?
/jossan


bild,



flum;>

10 juni.

10 juni i dag därmed är det examen imorgon :D efter det ska jag nog till moas stuga med hon och några fler.. (jag skulle ha skrivit vilka om jag hade vetat vilka som ska följa) vi ska bada och sånt!:) det blir nog kul!

idag var det karnevalen... jag var mimmi pigg om nån ville veta ;) annars har det inte hänt så mkt idag..

men igår var vi i lillstrand med skolan, jag är bara tvungen att berätta att jag knuffade ner erica i vattnet ;) j*vlar va sur hon blev på mig.. undra varför?:) lite vatten bara... men men!

jag har som inga bilder att lägga upp eftersom att på min jÄvLa mobil fungerar inte kameran...-.- annars hade jag haft massor med bilder från idag och igår!

ha det bra då, det kommer nån bild från i helgen för jag ska tävla lördag och söndag :)<3

/jossan

hejj ;)

hej! har inte bloggat på några dagar men har inte haft något att skriva om... idag har jag inte gjort så mkt har har nyss varit med simon :) men han for hem för ett tag sen, så nu är jag ensam :( aja, snart skola igen... elr ja på måndag! men snart är det soooommarlov :D haha bara en vecka kvar typ... 

jag känner på mig att det kommer bli världens bästa sommar <3


kmr kanske nån bild imorgon men nu ska jag sova..

godnatt<3 /jossan


hej (;

kom nyss in från hästarna, har varit och ridit mockat och massa annat.. Idag så har det som varit en helt vanlig onsdag, vanlig skol dag helt enkelt! moa ellen och jag for hem till mig på rasten och typ fikade och hoppade studsmatta :) moa hade lite damp... också har vi haft bild, så j*vla drygt! i slutet av dagen hade vi redovisning på nå engelsk grejs och så... sen har det inte hänt så mkt!

igår var jag och slingade håret så det är jävligt ljust nu, åsså klippte jag ju mig också :) nu finns det inge att skriva om, jag har ju inte bloggat på några dagar men det kommer nån bild från i måndags då jag var med hanna :)


vi gick i nå lera ;)


ellen och jag toooooday :)<3

bästa<3

today (;

Ha det bra <3 /jossan

RSS 2.0