You can't find the right person, until you let go of the wrong one



-
-
Jag och ellen ska tjocka till lite amarican pie nu. Tur att jag har hon i alla fall när det är lite små jobbigt!

nomnomnom



Sitter och ser det är matlagningsgrejset i brist på annat, fanns ingenting annat att se. Blev lite hungrig, gick å värmde en panpizza i mikron, då känner man sig så här jätte begåvad på att laga mat.

Jag vill skrika ut vad jag känner, men jag hittar inga ord


-


Tänker på så sjukt mycket just nu, så måste se ett vampire diaries avsnitt för att ens kunna somna så får se det senaste avsnittet en 7:e gång, godnatt.

- Because when people see good, they expect good


-







oyä



Vas happeninnn



Alltså den låten, blir jag aldrig less. Lyssnade på den förra sommaren hela tiden nästan, men är fortfarande inte less. Älskar den!

Vaknade av att jag var jätte snuvig och tjock i halsen imorse, men for ändå på skolan. Efter dom två första lektionerna for jag hem för jag bara hostade och nös på folk. Så nu är jag hemma och skriver lite på min praorapport. Kommer säkert fler inlägg idag!

Love song.


Igår så var jag och erica till piteå och jag fick med mig hem ett par jeans shorts, en ny jacka, ett par skor, en tröja och en myskofta. Köpte också en parfym som jag glömde nånstans, asså fuuu så arg jag blev. Men det var nog allt!



Look at the stars instead of the dark.


-
Bilder från anna träningen i helgen med nalle.
Jag och cajsis har sett vampire diaries och jag såg avsnitt 19 för 6:e gången nyss. ye. Men drar till stallet nuuu, pusshej!

Jag vet inte längre.



-
Efterlänktat scen, jamen nå så sjuukt! Har sett avsnittet 4 gånger, är inte alls beroende. Kom just från stallet och är hos erica nu, och vi ska snart hämta lite fika där nere, sen ikväll så ska jag till stallet igen. Pusshej!

För jag kommer inte alltid bara finnas där.

-
Chillar hos ellen med hon och erica just nu, kollar på lite one direction och sååå. Vi tänkte snart se en film med massor med gott till, så vi hörssss!

Så jävla avis, så det finns bara inte


- If we can only have this life for one more day, if we can only turn back time


-


sitter och jobbar lite på min praorapport nu, kom just hem. Och jag lyssnar på one diraction! Men zeeeeez

on tha busssssss

är på väg till skolan nu. Grymt skönt med lite sovmorgon! Så man kan ta det lite chill på morgon så det inte blir så stressigt. Men nu är jag framme och ska hoppa av, pusss

18/4



Ganska så chill dag egentligen, en engelska lektion sen skulle hela klassen till ungdomsmottagningen sen så hade vi en halvtimmas slöjd. Kom hem nyss och tänkte snart börja lite på min praorapport. Eller fortsätta på den! Sen har jag träning på nalle på ridklubben, tror jag skulle  träna han för anna till helgen. pusss

When i'm sad, I sing. Because then I realize my voice is worse than my problem.



-



Ska snart se den här bästa serien så jag får tänka på nånting annat. Är jävla mycke just nu! Jag och ellen har pluggat sen skolan, hon for nyss. Men nu tänkte jag duscha sen se lite vampire diaries! Gamla avsnitt får det väl bli.. Sen ska jag försöka somna tidigt ikväll. Fast jag måste ut och fixa danne också.

Kommentar.



Tror du missförstod mig gaaanska så mycket. Jag har ju en häst så tar upp all min tid typ. Jag menade ''fördriva'' väntan på nästa avsnitt vampire diaries. Eftersom att jag alltid somnar till en film/serie så ser jag det istället. Menade ju inte att jag softar och ser tv hela dagarna, jag är ju ute hos min häst. Herregud.

Såklart är det ju en anonym som skriver en sån kommentar, jätte förvånande osv. Du kan ju försöka stå för vad du kommenterar. Tänk ba på de.

- One Direction




Vissa ''Directioner''/fans är så själviska.



Give me love like never before.



Tänkte bara berätta för alla att jag har varken gratis sms eller pengar på min mobil nu. Så om jag inte har svarat, så är det alltså därför. Och jag försöker spara pengar som sataaaaan till turkiet så det får vänta.

Sitter och lyssnar på musik just nu, är helt beroendeeee av en låt! har nyss sett två avsnitt the walking dead, försöker fördriva tiden hela tiden med att se being human, the walking dead, greys anatomy, chuck massa olika filmer osv. Medans jag väntar på nästa vampire diaries avsnitt! GAAAH. Måste vara uppehåll nu, för har inte kommit ut nåt avsnitt på två veckor.. DAMPPPPPP. Är så sjukt beroende av den serien! Sitter och nöter alla bra scener hela tiden. Längtaaar så sjukt mycke på nästa avsnitt så he finns it!

That's how we do it


Träffade just världens sötaste hundvalp!


Back to reality.


Perfekt avslut på lovet.


Blir aldrig less den här filmen, haha åh! Lika bra varje gång. Så somnar till den, pussssss


Tack antar jag?



Fick en konstig fråga igår, men ja, jag var ganska rund förut. Och jag blev väl smalare för att jag fattade att jag var ganska rund när folk började kalla mig saker osv. Sen så växte jag ganska mycket just då, men tror mest det var för att jag verkligen försökte bli smalare på ett inte så bra sätt.

Några bilder från lovet.










Nästan alla bilder blev sneda, men vårat internet är så segt just nu så jag orkar inte fixa nå. Ni får nöja er med dethär!


Sötastee!







Kom hem för ett tag sen, så himla söta kusineeer. Har hunnit ge danne mat och pussat lite på han, så då vet ni det!


Börjar om på nytt.



Ska börja om att blogga nu, håller på att försöka fixa min blogg för allt ser ju konstigt ut som ni ser. Men det kommer att ta ett tag, måste göra en ny design först osv. Så det får vara så här. Ska ikväll eller imorgon försöka göra ett inlägg med massa bilder från mitt lov osv. Men nu ska jag åka vidare till mina kusiner ett tag!

Bloggpaus



Nu tar jag en bloggpaus. Finns så mycke annat att göra när det är lov! Så om en vecka så kommer jag tillbaka och fixar så att min blogg ser normal ut igen. Allt ser helt f*ckat ut nu. Men orkar inte just nu!

Konstigt i bloggen.

Kommer se lite konstigt ut med headern ett tag nu, hann inte göra allt klart för ska till kåbdalis typ exakt nuuu. Så jag fixar det på måndag när jag kommer hem! Lovarrrr. Jag vet att allt ser helt damp ut, men pusspåer!


Never let the fear of striking out, keep you from playing the game.



-

Söt maffe!

Tränade två fina och arbetsvilliga ponnysar idag! Grymt kul. Danne hade så mycket energi så han var jävlat som en tickande bomb. Så han fick jag trötta ut och galoppera runt på ridplanen (red på ridklubben) i typ 15 minuter innan jag kunde börja ta tag i han. Och då blev han jätte fin och lugn. Han har fått sig ett nytt bett med äpple smak som han gick supeeeer på! Och maffe var jätte fin. Allt var bara, bra!



Var ju till luleå igår, köpte nya vita ridbyxor, ett äppelbett, en lädergrimma och en luddgrimma och även det här fleece täcket! Jätte bra. Men nu ska jag gå och sussa. pusssss

Mot lulestad!


Det här är värt att dö för.




RSS 2.0