Nå random.




Haha kung!

Tisdag 31/1


.
Kom just hem från kanis, dit for jag ungefär 6 och har varit där tills nu. Fifan vad kallt säger jag bara, allvarligt. Åkte med Ericaa, Patrik, Adaam å piny! Jag och erica tänkte att vi skulle åka i skogen nåt åk, men när vi började åka där kom vi på att det var kolsvart ute, varken hon eller jag hade hjälm, och hon åkte bräda. Så vi ändrade oss och gick tillbaka till backen igen.. tehe.

Men nu ska jag se Hangover 2, tror knappast den är lika bra som den första men jag kommer nog säkert sitta och skratta för mig själv! Ah kanske kommer nåt inlägg från mobilen lite senare, pusssss

And it goes like this.


Vi kör på en mys kväll.


Med bästa bröderna. Hah dom ville så gärna se en film i mitt rum! Så dom får sova där inatt och somna till Harry potter. Är den enda filmen dom vill se! Men ialla fall, idag har jag varit på stallet hela dagen känns det som. Nämen från 1 till 6. Och imorrn har vi jävla bad på skolan, så jävulst drygt. Men skitsamma, det är ju bara en vecka per termin. Om jag minns rätt så ska jag imorgon efter skolan till Danne, och sen ska jag och erica vara med Pottaa och adam. Tror jag då. För vi skulle nog åka i kanis. Men jaja! Nu tänkte jag se film med mina bröderrr. Pusssssss

Because, I'm not the kind of girl guys fall in love with.



.

Nyttigaste dagen, osv

Går ju jätte bra att vara nyttig för mig.. nä.

- I love your smile.

Jevlar vad många onödiga inlägg det blev idag. men aja! Sitter iallafall i min säng med en dumle påse och ser high school musical. Det var den första filmen jag hittade, så det fick bli den. Den är ju som söt. Jag har det då myys här helt forever alone. Tänkte gå ner och se wallander med pappi och anna nu, för jag känner lukten av popcooorn. Tihi! Men vi hörs. pussssi

- Största disskusionen.



Så jävla söta bröder jag har. Satt och lyssnade medans dom disskuterade "Voldemorts" näsa. Haha dom är så söta, dom pratar alltid om den. Det låter ungefär såhär:
Hugo (6år): asså max, det är ju i 4:an voldemort får tillbaka sitt fejs.
Max (4år): Hahaha jo. Fast hans näsa blev konstig. HAHA hugo han har ju ingen.
H: har han ju. Men jag tror att dom har limmat den som en gris.
M: ja. Fast den var ändå konstig. H: haha jo.
Asså så ful/söta ♥

Jacson Santa Cruz Facundo


Danne har ju haft en sadel som inte passar honom riktigt. Och vi hade tänkt vänta med att köpa en ny tills han har växt klart, men nu började han bli öm i ryggen av sadeln han har så jag vågar inte använda den längre. Det är inget fel på sadeln, bara det att hans rygg inte passar just den sadeln. Så imorgon far vi och lånar sadeln på bilden från en hästaffär också ska jag testa rida i den. Mamma har redan hunnit låna hem den en gång och en sadel utprovare sa att den passade jätte bra. Nu ska vi bara se så att jag gillar den också! Och så att danne trivs i den.

Den är inte så där grå som på bilden, utan bilden är bara tagen i ett konstigt ljus. Men hoppas den passar, för i så fall ska jag få den! ♥

Fick damp, med mera.


Cidigidoapqofickwk. Fml, it har det ju kommit ut nåt nytt avsnitt av vampire diaries. Dom och sina jevla uppehåll.. Vad ska jag göra nu då? Äh får väl hitta nån bra film då.

- Cool story mom, don't ever tell it again.



.
 
yä. I helgen har jag varit i kåbdalis för er son inte visste det! och igår så var jag med Adam och Daviid där hela dagen och kvällen typ. Vi var as jävla duktiga, först gick vi upp för halva skidbacken å ner igen. Sen gick vi upp för hela backen, sen till skolan som är ganska långt bort. Sen for david, och då gick vi upp för halva backen igen. Sjukt mycke liv, osv. Hah men vi fick ju lite motion ialla fall. Jag orkade inte åka nå skidor för det var så piss kallt. Så jag såg bara film hela helgen typ. Tvingade till och med adam att se en film, tehee.  Men nu är jag hemma, och kom just på, ETT NYTT VAMPIRE DIARIES AVSNITT HAR KOMMIT UT. gaaah, måste se. Men det var min helg, zäz

<3


Finaa

Har lunch nu, så ska gå dit nuu. Kul att veta osv, pusssshej!

In my head there's only you now.

 
stannade på skolan ett tag idag med några. Pin ägde ut mig i fotbollsspelet osv. Sen efter ett tag så följde caj mig till bussen, och jag for hen och fixade danne. Så nu är det gjort! Nu måste jag bara hem till pappa och plugga lite. Ao! Seyaa.

I'm not a facebook status, you don't have to like me.




.


Nemeen, hai. Idag så har det ju då varit skola och blablabla. Efter skolan så drog jag och caj hem till mig, hon skulle först följa till kanis med mig och erica men icke det. Hon for hem. Tehe! Så då kom erica åsså gick vi till kanis och var med pattaaa och adam. Vi gjorde jävlat it nå, eftersom att erica inte orkade åka skidor. Haha lat ♥. Vi gick typ upp för backen och ner igen. Sen så for vi hem ungefär halv 9, och sen dess har jag hunnit somnat i soffan. Så nu ska jag bara se lite vampire diaries sen sovaaa! Perfekt. bra tack hejs!


It doesn't matter, lalala.


Nu ska jag bara äta, sen drar jag till pitestadddd med konfan. Kommer säkert bli asitphettttt kul! Så kommer inte vara så bra uppdatering för er men. Ni överlever! Som sagt så ska jag fara nu ska bara dra och hämta en säng som  vi ska sova på sen far jag till ellen åsså far vi och köper bränsle till i helgen. (GODISSSSSS, CHIPS, COLA medmeraaaa.) fifan vad gott. Sen far vi mot, ja dit vi ska. Jajaj puss påer!

Hey idiot, I like you.

yäyä. Nu är jag grymt trött och allt på allt. så jag slår igång ett avsnitt vampire diaries och somnar till det! Jå. pussss

Sorry, but i'm not giving up.

.



Onsdag = kortdag = NICEE. Sen så var det nå äckel fisk på skolan idag, så jag ellen anni erica å elvira drog till okey och åt. nomnomnom. Idag så har jag tränat danne, han var finfin såklart. Testade ett tredelat bett idag och det gick helt okej. Nu ska jag gå och duscha, sen ska sova för är inte på humöööör. åh. Jamen, pussshej.

But that's what makes you beautiful.

.

And still I can't let you be.


Like a cowboy.


me


Start to fight



-
Igår så drog jag till bästa ellen och var med hennes hela kvällen, vi hade den mysigaste filmkvällen ever. Sen så idag for jag hem igen. Och idag har jag hunnit träna för anna också! Hon är här från vindeln. Fett bra, så ska upp halv 8 imorrn och träna då också. pussss

7/1 - 2012

.
såhär var min dag: Vaknade åsså for vi och körde skoter till sikfors. För det första så körde vi ospårat. Ville bara säga det innan jag berättar att jag körde fast två gånger. Tehe. Men första gången så var jag bara jävlat kass. Andra gången så körde vi på plogkarmen typ, för den var ganska bred. Åsså bara gled jag ner i diket.. haha. Men asså jaja.. Jag kom då lös! Med lite hjälp då. Men annars så gick de bra, jag är ganskaaa så stolt. Och juste, jag körde över min syrra också. Hon var ivägen.. Men det gick bra! Hah överdriver lite, körde bara på hon med ena skidan. Och när vi kom till sikfors så såg vi på nån rallytävling som var där. Sen körde vi hem igen!

Sen så har jag tränat danne också! Han är så söt.


Bildbrist. Mensåjevlasöt.


only you

.


CAJ. ♥
Har inte träffat dig på hela lovet känns det som.. asså gu. Det går intee!
Asså bilden, seriöst. Det är våran bild lixom.. Det är så läskigt. Vi märker DIREKT om det har hänt nånting eller om nån av oss är ledsna, bara i ögonen. Du är så bäst caj! Det finns ingen annan jag kan prata med om allt skit. Bara duu! loveyaaa.

Måste vara med dig imorrn. :D


My eyes is smiling

.


 


Godnatt på er!

.
imorgon ska jag upp 10 och ut å köra skoter. Jeppppp.


- The way you said it, it made my fucking day 


cute









cuteboythings.tumblr.com

finally

.

-
shiet. Såg nyss detta avsnitt av vampire diaries! Har ju varit uppehåll ett tag, så det var grymt skönt att det har börjat om. OH. Nu har jag nyss sett dom tre senaste avsnitten i 3 säsongen så jag är ganska så inne i det. Tehee. Eller nja tänker på ganska mycke annat också..

Men måste bara säga att idag så var jag ju i kåbdalis med elvira. Vi åkte med adam! Och jag måste bara berätta att jag lyckades åka in i ett jävla träd som stod i vägen. AO. Mitt knä gör typ ont än, kommer ha ett stort blåmärke imorrn.. finfint. 

men jaja inte erat problem, pussss påer


Höga förväntningar för dagen? ehjå.


Tänkte bara säga hei




Hell yeaah


söta. Och lagomt gammal bild också!
.
Men yep. Imorrn så ska jag och elvirus till kåbban, vi tänkte visa upp våra skills. Backflips, osv. HAh, nei. Jomen det kommer bli perfekt! Adam är också där, så vi kanske åker med han också.
Jaja, nu ska jag prata lite skype sen ska jag se lite vampire diaries och sen sova. pussss


komigen


Det är så kul att få frågor. Så kom igen, fråga nuuuu!

Mallorca





Träffade den här mulan, för er som inte visste det så är det en häst/åsna. Tihi så söt!

Och nån dag när vi var ute på marknaden såg vi en random ponny mitt på vägen. Tyckte så synd om den för det var cirka 30 grader i skuggan den dagen.


Typ nån teater sak som vi kollade på. Dom var fan kung!

Ja, när vi var där så drack jag typ som mest cola. Drack typ en sån varje dag! nomnomnom
När jag kom hem såg nästan ingen att jag hade varit utomlands typ.. bara för att jag nästan aldrig blir brun!

Ja, jag var duktig och rensade min kamera. Och jag var ju i mallorca i september så kanske var lite sen men.. Jag vill då tillbaks kan jag ju säga!



The vampire diaries

.

Asså allvarligt. Finns det nån bättre serie eller? Jag och ellen såg det nästan hela natten, sen när vi vaknade såg vi några till avsnitt. Och nu sitter jag också och ser det! Så jävla bra.


- I feel like that



-


bara chill

2006

2011

Sitter hos marie och david och hittade en GAMMAL bild på mig. Asså jå, nog är jag ju mig lik alltid.

Nu ska vi tydligen äta fritterade bananer med glass chokladsås å sirap! Har ingen aning om hur det smakar men det är ju socker ialla fall. Dom sa då att det var gott!


tihi


igår kom ellen hit, hon sov här. Och vi såg hp 8! å hade grymt kul som vanligt. Men nu har hon farit och snart ska jag till marie! pusshej

all the time

 


Hugo och max



Jag och ellen var lite barnvakt, å såklart kommer dom med sina kommentarer.. asså dom är så kung!

Echo


RSS 2.0