För när alla andra svek var det du som stod kvar.



-

-
Blir istället att dra till cajsa ikväll, David och Emmelie kom hit ett tag så jag åker med dom till cajsa! Yeees. Egentligen skulle Patrik och Adam köra skoter hit, men de blev it. För jag ska till min bästaste ikväll! YÄÄÄY.
PUSSPÅER

Vampire Diaries - NUUU!

-


Har just kommit ut ett nytt avsnitt. Så ska se det nu! ÅÅH, är så spänd. Pusshej!

- You can turn off the sun, but I’m still gonna shine.




-

Världens finaste!

Kom ju hem kring 11 igår, tänkte ju tävla i skellefteå idag men danne behöver verkligen skos och han är väldigt öm så vi hoppade över det. Kommer ju fler tävlingar! Men sen så kom adam hit och sov här, hon for hem för ett tag sen men jag tror han skulle komma snart igen ♥  då vet ni deee puss!


Give a little time to me, or burn this out



-
Kom just in från stallet och nu väntar jag på att anna ska komma hem för jag har inte ridit än. Så kommer säkert få rida inatt nån gång. Sen upp pigg och glad imorgon klockan 6! wiho. Blir nog att fara hem imorrn kanske, och kanske far och tävlar i skellefteå på lördag. Vi får se! Jag vendela och erica har hunnit se två avsnitt av vampire diaries också har jag hunnit prata med både ellen och caj. <3  Vill ringa och prata med adam nunununun, men jag tror han sover så vill inte väcka han eller nå.. Men saknar han så sjukt mycke. ÅH. Men pusshej!

Cause you and I, we were born to die.

-
Ska börja ta lite mer bilder och lägga upp på vad vi gör här osv! För jag skriver ju som varje sak hela tiden, vi är i staller hela dagarna nästan är lite barnvakt och sånt. Men idag så ska vi hoppträna! Wihoooo. Nu ska vi ut och packa ihop våra saker som vi ska ha med in till klubben, också börjar själva "praoen" då. Faktiskt ganska kul att se alla hoppträningar och så, för man lär sig hur mycket som helst. Nämen, nu ska jag ut! hörsssss

Your reason to be.

-

Prao!

-
Söt bild. Svar på en fråga, men fråga gärna sånt i min frågelåda, så mycket lättare att svara då. :)
pussshej!

Skillnaden var att jag menade vartenda ord.


-
Imorse så försov vi oss lite till kl 7. Inte bra, men då var vi barnvakt till jill ett tag. Så sjukt söt ungee! sen gick vi ut och fodrade hästarna och släppte ut dom. Sen har vi som inte gjort så jätte mycket mer, vi ska snart ut och mocka lite mer. Sen drar vi in på ridklubben och rider där och är där tills 10 ikväll. Har inget mer att perätt nuuu. pusssss

We like, nanana.

Chillar ett tag och äter glass nudåå, vi har just ätit. Idag har vi städat hela sadelkammaren! Duktiga. Och nu ska ju ut och rida Cheesny och Dreamen. Blir helt perfekt, sen tar vi oss en lång prommis med Alice och Danne eftersom att dom blev ackupunkterade eller vad man då säger igår. Så dom får inte ridas idag. Pusshej!

Prao vecka.

-
Har ingen bild på den här datorn sååå ja. Jag och erica kom ialla fall hit i lördags, och nu är vi barnvakt till Jill. Vi hsr hunnit släppa ut alla hästar redan och mockat lite också och gett alla vatten. Så nu ska vi vara barnvakt ett tag, anna kommer snart hem igen. Men nu ska jag äta lite. Skriver lite då och då i veckan då jag har tid och orkar. Pusshej!

Sanningar:

-




- I wanna stay up all night, and jump around until we see the sun.




-


- För min dröm blev verklig.


-


-
Kom hem för nån timma sen från kåbdalis, jävligt chill dag med bäst väder osv. Ikväll blir det stallet och träna för anna, wihoo! Måste börja packa allt som ska med ner till vindeln imorrn. J-o-b-b-i-g-t, JÅ. Hann träffa adam lite idag i kåbdalis, men kommer inte träffa han på över en vecka.. fu. Kommer sakna han som faaan ♥

Just nu sitter jag och varierar låtar mellan One direction och Justin Bieber. Kan ju som inte bli bättre? pusss

Baby, you light up my world like nobody else.



-


 
Dagar som igår finns det inget bättre än han. Seriöst! Var sur och arg efter skolan å allt skit, så kommer man hem också tränar jag danne, åsså bara funkar allt! Precis allt. åh, han är så söt. Puss på han! Och igår kväll kom adam hit och var här hela kvällen, mys. Nu är jag klar för kåbdalis, Jag ellen erica och caj ska krossa i backen. zeeees!

För jag orkar inte mer.


-
Asså seriöst så jävla mycket det har varit i skolan. Jag hade TRE prov idag. ÅH. Orkar fan inte, ikväll så ska alla mina vänner till kåbdalis och sova där tills imorrn då vi har friluftsdag där. Men it ska jag dit inte. Typ de enda alla har pratat om hela dagen, nämen. (överdrift) Men ja jag är påväg till min underbara häst som jag inte har hunnit träffat på två dagar för allt jävla plugg. Så sjukt förba**** skönt med prao en vecka och sen lov, tänkte ju jag. MEN NÄ, då ska vi ju skriva en praorapport, och har även fått no läxa och svenska läxa. Återkommer när jag är på bättre humör och när jag ser ytan av alla läxor jag drunknar i. ZEZ

From the bottom and back up.


-

Igår så hopptränade jag för rebecca, gick super bra! Efter det så for jag hem igen, och sen for jag till adam. Vi hade bästa myskvällen osv, sen drog jag till pappa och sov där inatt. Och nu måste jag börja dra mig mot the school. Ikväll har jag konfa, så jag stannar väl på skolan ett tag också går vi och äter nånstans som vanligt. Men nu måste jag gå. pusspåeeer

- To school!

Kom just hem från piteå, och har ätit nu så nu drar jag vidare till skolannn! pusshejs.

So why am I crying.


.

-
Kom just hem typ, så nu ska jag och och träna två bästa ponnysar i det fina vädret. Sen ikväll så kommer adam hit trorjag! yes. Men nu ska jag ut pussshejs.

Jag vill bara ha det som förut.

.

Snart slutar mamma, eller hon slutar halv 10. Inte för att jag bryr mig sådär jätte stort om det, men nu är det ju så att hon ska skjutsa hit ellen. Bara för att hon ska rädda min kvällllll. Håller på att ladda ner disaster movie, så vi ska bara se den och tänka på gamla minnen från den tiden då vi såg den och splade tillbaka 150 gånger bara för att se dom roliga scenerna fler gånger. Haha åh! Den är kung jöööööö. Snart så är det ju Ulrik på melodifestivalen!! RÖSTA FÖRFAN SÄGER JAG BARA. puss på er!


- Ask yourself, Is he worth it?


.

-
Ska ta en chipspåse, dipp, mitt duntäcke, ett glas iskall cola, och sätta mig framför datorn och börja se säsong 8 av greys anatomy i brist på annat. Eftersom adam är i kåbdalis och inte kan komma hit, och ingen annan kan komma så blev det så. Funkar ju också, jag klagar inte! Eller jo.. lite, har inte träffat adam på en hel vecka ♥
Men jaja, det här blir nog bra. Pusshej!

Han krossar ju.


-



-
Han är så bra. Allvarligt, han är så söt, snygg och grym på att sjunga. Tänkte bara berätta att jag sitter och nöter hans låter i min ensamhet just nu. Ah!

Första sovmorgonen på hela lovet, check.



.

-
Känns som att sommaren är påväg när det är typ +8 ute! Shit så skönt. Sen så tog jag värsta sovmorgonen idag och klev upp halv 2. Har inte gjort nånting sen dess, men nu ska jag nog ut till danne. Tänkte träna han lite, sen får jag väl se vad jag gör ikväll. Men nu ska jag ut, hejs!

Även om jag gjorde rätt, ja då hittade du fel.



-

-

Har ju då varit i vindeln och tränat i tre dagar. Första dagen gick grymt bra, då var han så sjukt fin. Sen så nästa dag gick det sådär, jag hamnade så mycket i bakvikt i sadeln. Så till nästa dag hittade vi en annan sadel som vi köpte. Grymt onödigt att ju nyss hade köpt en ny sadel då. Men så ärde.

Iallafall så kom jag ju hem onsdag kväll då somnade jag, steg upp tidigt på morgon, och red danne innan jag fortsatte mot skellefteå för att vara på bodaborg. Efter det shoppade vi och sen drog vi till pite och sov där. Kom hem 12 idag och har bara varit ute hos hästarna sen dess typ. Nu ska jag snart sätta mig och se en film som jag hyrde, hoppas den är bra ahahah. Pussss

13 mil kvar.


Påväg mot vindeln, lyssnar på ulriks nya låt. Den är så bra, jag älskar den! taggar tre dgars tfäning nudå. Nu ska jag plugga lite, sen försöka sova och hoppas att vi är framme snart. pusshej!

- We’re just having fun.



-
Random bild men den var fin. Och ja, jag lever! Faktiskt. Har inte bloggat på en hel vecka.. Men har inte hänt så mycket. I fredags var jag på begravning och tog ett sista hejdå av gammelfarfar. Kanske inte en perfekt start på lovet, var ganska hemskt att se gammelfarmor så ledsen. Men sånt är livet. Det fortsatte bra med att jag åkte till kåbdalis och var med Ellen som sov hos mig där, vi visade våra fina skidskills i backen ett tag. Sen så var vi också med Adam och David. Så kvällen blev så jävla bäst, har inte skrattat så mycke som vi gjorde på as jävla länge. Haha åh. Sen så for jag hem igår och idag så for jag och tränade danne för emmeli, sen direkt till kyrkan och efter det på gymmet med caj. Och ikväll så for jag adam erica och patrik på bio. Sen gick vi hem till mig ett tag. Helt okej helg.

Imorrn så taggar jag för tre dagars träning nere i vindeln, kommer bli bäst. Kommer inte hem förens på onsdag kväll, sen på torsdag så ska jag till bodaborg med massa folk och vi skulle stanna och sova i piteå. Så hinner inte träffa adam nånting alls på hela veckan förens då.. fanå. Kommer sakna han ♥ Jaja nu ska jag se lite Being Human. Jävlar vad mycket jag skrev! Shiiiit. Jaja, pussssssss

RSS 2.0